Sinopsis Filem Pusaka 2019

Sinopsis Filem Pusaka 2019. Anda peminat filem genre seram? Saksikan filem baharu berjudul Pusaka yang bakal ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia bermula pada 31 Oktober ini. Filem Pusaka bakal dilakonkan oleh beberapa pelakon terkenal iaitu Syafiq Kyle, Mimi Lana, Hafidz Roshdi dan ramai lagi. Filem bergenre seram ini mendapat sentuhan pengarah berbakat, Razaisyam Rashid dibawah terbitan Astro Shaw. Jom lihat synopsis filem Pusaka!

Sinopsis Filem Pusaka 2019

Sinopsis Filem Pusaka 2019

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang filem Pusaka yang memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : PUSAKA
GENRE : Seram
TARIKH TAYANGAN : 31 Oktober 2019
PENGARAH : Razaisyam Rashid
PRODUKSI : Astro Shaw
PELAKON : Syafiq Kyle, Mimi Lana, Hafidz Roshdi, Farhanna Qismina, Ogy Ahmad Daud, Yuna Rahim, Faizal Hussein

Senarai Pelakon Filem Pusaka

Syafiq Kyle

Mimi Lana

Hafidz Roshdi

Farhanna Qismina

Ogy Ahmad Daud

Aleza Shadan

SINOPSIS

Balqis dan Qistina merupakan sepasang adik beradik kembar perempuan yang ditemui oleh Inspektor Nuar dalam sebuah rumah kosong, yang mana kedua-duanya telah dikurung secara misteri. Bagaimanapun, selepas penemuan itu, pegawai polis yang cekap itu kini perlu segera menyelesaikan misteri di sebalik kembar tersebut kerana dia bukan sahaja diganggu pelbagai kejadian aneh selepas menjumpai mereka, malah setiap orang yang berkait dengan kes itu juga mula mati seorang demi seorang.

BACA JUGA : Senarai Filem Melayu 2019

Leave a Reply