Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah Husna

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah Husna. Nantikan drama bersiri terbaharu ‘Dia Bidadari Dari Syurga’ lakonan Halim Radzi Dan Puteri Aishah sebagai watak utama. Drama Hati Yang Tersakiti akan mula bersiaran pada 23 Oktober 2020 setiap hari Isnin hingga Ahad jam 10.00 malam di saluran TV Okey. Drama ini arahan Izzman Hafiz di bawah terbitan Sazawan Supply Sdn Bhd turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Julia Farhana, Dayana Roza, Shahkimin, Mahmud Ali Bashah, Syaffiq Sahli dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Rahimah Tanpa Rahim!

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah Husna

Sinopsis Drama Dia Bidadari Dari Syurga Lakonan Halim Radzi & Sharifah Husna

Berikut dikongsikan maklumat tentang Drama Dia Bidadari Dari Syurga termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : DIA BIDADARI DARI SYURGA
EPISOD : 20
TARIKH TAYANGAN : 23 Oktober 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Ahad, 10:00 malam
SIARAN TV : TV Okey (RTM)
PENULIS SKRIP : PGRs Team, Aina Hannez, Riqmal EG
PENGARAH : Izzman Hafiz
PRODUKSI : Sazawan Supply Sdn Bhd
PELAKON : Halim Radzi, Sharifah Husna, Dayana Roza, Julia Farhana, Shahkimin, Mahmud Ali Bashah, Nurul Iman, Syaffiq Sahli, Hafidz Roshdi, Aryan Naim, Nora Lunia, Ady Fakhruddin

Senarai Pelakon Drama Dia Bidadari Dari Syurga

  • Halim Radzi sebagai Naqib Zakuan
  • Sharifah Husna sebagai Marissa Aisya
  • Julia Farhana sebagai Maisarah
  • Shahkimin sebagai Ikhwan Radzi
  • Hafidz Roshdi sebagai Raff
  • Aryan Naim sebagai Riff
  • Nora Lunia sebagai Julia

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang Marissa Aisya atau Aris seorang graduan dari Melbourne University, Australia tiba-tiba disuruh jadi tea lady di syarikat abinya. Tanpa banyak soal Marissa ikutkan saja. Dia mahu jadi anak yang taat kepada abinya, kerana hanya abinya saja yang tinggal. Arwah umminya sudah lama meninggal dunia. Di pejabat, dia sering di buli oleh Naqib Zakuan, jurutera kekwat yang telah lama bekerja di syarikat abinya.

BACA JUGA : Biodata Sharifah Husna Pelakon Drama Dia Bidadari Dari Syurga

Leave a Reply