Sinopsis Drama Manis Agnes Jam 5 Lakonan Fadlan Hazim & Lia Natalia

Sinopsis Drama Manis Agnes Jam 5 Lakonan Fadlan Hazim & Lia Natalia. Nantikan drama bersiri baharu ‘Manis Agnes Jam 5’ lakonan Fadlan Hazim dan Lia Natalia sebagai watak utama. Drama Manis Agnes Jam 5 akan mula bersiaran pada bulan 12 Januari 2020 setiap hari Isnin hingga Ahad jam 10.00 malam di TV Okey RTM. Drama ini arahan Harris Fadzillah di bawah terbitan Films Sdn Bhd & Da Motion Sdn Bhd turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Azwan Kombos, Didi Astillah, Dilla Ahmad, Izzat Mushtaq dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Manis Agnes Jam 5!

Sinopsis Drama Manis Agnes Jam 5 Lakonan Fadlan Hazim & Lia Natalia

Sinopsis Drama Manis Agnes Jam 5 Lakonan Fadlan Hazim & Lia Natalia

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Manis Agnes Jam 5 termasuk memaparkan senarai pelakon, tarikh tayangan dan synopsis :

JUDUL : MANIS AGNES JAM 5
EPISOD : 13 episod
TARIKH TAYANGAN : 12 Januari 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Ahad, 10:00 malam
SIARAN TV : TV Okey (RTM)
PENULIS SKRIP : Siti Jasmini Ibrahim
PENGARAH : Harris Fadzillah
PRODUKSI : Films Sdn Bhd & Da Motion Sdn Bhd
PELAKON : Fadlan Hazim, Lia Natalia, Dilla Ahmad, Azwan Kombos, Didi Astillah, Izzat Mushtaq, Vicha Barbie, Faris Fitri, Den Wahab, Asmidar

Senarai Pelakon Drama Manis Agnes Jam 5

Fadlan Hazim sebagai Ari
Lia Natalia sebagai Liana
Didi Astillah sebagai Mia
Azwan Kombos sebagai Irwan
Asmidar sebagai Juwita
Ery Aziz sebagai Joey
Izzat Mushtaq sebagai Sham
Vicha Barbie
Faris Fitri
Dilla Ahmad
Den Wahab

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang dua sahabat lama, bertemu semula di Sandakan setelah 10 tahun terpisah. Pada masa yang sama kedua-dua mereka masih menyimpan perasan dalam diam. Namun kini seorang sudah bertunang dan tanpa mereka sedar, kenangan setiap petang di Agnes Keith Tea House mengembalikan kemanisan perasaan sesama mereka yang sebenar. Adakah mereka akan bersatu?

Leave a Reply