Semakan Keputusan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29. Panduan buat calon SPA yang telah menduduki peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 pada 15 Ogos 2018. Menerusi makluman FB SPA, semakan keputusan peperiksaan online untuk jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 boleh disemak pada hari Jumaat, 24 Ogos 2018 jam 5.00 petang. Seramai 39,656 calon telah menduduki peperiksaan online Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 dengan jayanya.

 

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang semakan keputusan peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29 termasuk tarikh dan aplikasi semakan :

● Tarikh Semakan : 24 Ogos 2018 (Jumaat) jam 5.00 petang

● Apliksi Semakan Online : www.spa.gov.my

Hebahan Keputusan Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29 2018

Panduan Temuduga Penolong Pegawai Tadbir N29

Bagi calon yang berjaya dalam peperiksaan online untuk jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 sesi Ogos 2018, anda bakal melangkah ke fasa seterusnya iaitu temuduga. Sudah pastinya anda memerlukan persiapan rapi untuk menghadiri sesi temuduga SPA. Jadinya, disini dikongsikan rujukan lengkap temuduga kerajaan kerajaan sebagai panduan buat anda. Dapatkan rujukan itu menerusi pautan di bawah ;

👉 DAPATKAN EBOOK TEMUDUGA KERAJAAN SEKARANG

Selamat membuat semakan keputusan peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29 secara online. Semoga memperolehi keputusan lulus dalam peperiksaan online SPA bagi jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29.

Leave a Reply