Tonton Telefilem Apabila Terbit Fajar (Cerekarama TV3)

Tonton Telefilem Apabila Terbit Fajar (Cerekarama TV3). Saksikan sebuah telefilem berjudul Apabila Terbit Fajar yang bakal ditayangkan semula pada hari Sabtu, 14 Disember pukul 9.30 malam di slot Cerekarama TV3. Telefilem Apabila Terbit Fajar menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya Elisya Sandha, Azhan Rani, Watie Sadali, Ku Fridah dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah tersohor, Along Kamaludin dibawah terbitan Layar Ceritera Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan siaran langsung telefilem Apabila Terbit Fajar!

Tonton Telefilem Apabila Terbit Fajar (Cerekarama TV3)

Tonton Telefilem Apabila Terbit Fajar (Cerekarama TV3)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Apabila Terbit Fajar termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

WAKTU SIARAN : Sabtu, 14 Disember 2019, 9.30 malam
SIARAN TV : Slot Cerekarama TV3
PENULIS SKRIP : Adza Emie Adenan
PENGARAH : Along Kamaludin
TERBITAN : Layar Ceritera Sdn Bhd
PELAKON : Elisya Sandha, Rania Humaira, Azhan Rani, Watie Sadali, Ku Fridah, Aisyah Kamaludin

Sinopsis Telefilem Apabila Terbit Fajar

Telefilem ini mengisahkan tentang seorang bayi perempuan yang sihat diletakkan di tangan Fiza, bayi itu terus diam saat dipeluk Fiza, dan saat itulah Fiza menjadi seorang ibu. Ayah Fiza tidak dapat menerima kenyataan apabila mendapat tahu anak perempuannya, Fiza yang masih bersekolah mengandung dan lahirkan anak luar nikah.

Cara Menonton Telefilem Apabila Terbit Fajar

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply