Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Lakonan Azlee Khairi & Azar Azmi

Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Lakonan Azlee Khairi & Azar Azmi. Nantikan drama bersiri baharu ‘Maaf Tak Indah’ lakonan Azlee Khairi dan Azar Azmi sebagai watak utama. Drama Maaf Tak Indah akan mula bersiaran pada bulan Februari 2020 setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10.00 malam di slot Samarinda TV3. Drama ini arahan Zamri Zakaria di bawah terbitan Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Ruhainies, Fizo Omar , Zulkifli Ismail, Aida Khalida dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Maaf Tak Indah!

Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Lakonan Azlee Khairi & Azar Azmi

Sinopsis Drama Maaf Tak Indah Lakonan Azlee Khairi & Azar Azmi

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Maaf Tak Indah Pelangi termasuk memaparkan senarai pelakon, tarikh tayangan dan synopsis :

JUDUL : MAAF TAK INDAH
EPISOD : 18 episod
TARIKH TAYANGAN : Februari 2020
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
PENGARAH : Zamri Zakaria
PRODUKSI : Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd
PELAKON : Azlee Khairi, Azar Azmi, Ruhainies, Fizo Omar, Didie Alias, Pauline Tan, Zulkifli Ismail, Aida Khalida, Mustapha Kamal, Zuhayr, Melanie Tan, Cassia Iman

Senarai Pelakon Drama Maaf Tak Indah

Azlee Khairi sebagai Reimi
Azar Azmi sebagai Syazan
Fizo Omar sebagai Jai
Ruhainies sebagai ziela
Zuhayr sebagai Adam
Didie Alias
Cassia Iman sebagai Tia
Melanie Tan
Pauline Tan
Mustapha Kamal
Aida Khalida

SINOPSIS

Drama Maaf Tak Indah mengisahkan tentang Syazan (Azar Azmi) yang tersilap langkah melahirkan anak yang dia cuba gugurkan. Kelahiran anak yang dinamakan Adam menyedarkan Syazan. Namun semuanya telah terlambat, Syazan diceraikan oleh suaminya Reimi yang tidak dapat menerima perbuatan itu, malah Syazan dibuang keluarga dan berpisah dari anaknya.

Leave a Reply