Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Lakonan Naim Daniel Dan Shasha Abedul

Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Lakonan Naim Daniel Dan Shasha Abedul. Nantikan drama bersiri terbaharu ‘Lelaki Lingkungan Cinta’ lakonan Naim Daniel dan Shasha Abedul sebagai watak utama. Drama Lelaki Lingkungan Cinta akan mula bersiaran pada 21 Oktober 2020 setiap hari Rabu hingga Jumaat jam 9.00 petang di slot Lestary TV3. Drama ini arahan Emi Suffian di bawah terbitan Zeel Production Sdn Bhd turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Ismail Izzani, Shalma Eliana, Imran Aqil, Aniq Suhair dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta!

Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Lakonan Naim Daniel Dan Shasha Abedul

Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Lakonan Naim Daniel Dan Shasha Abedul

Berikut dikongsikan maklumat tentang Drama Lelaki Lingkungan Cinta termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : LELAKI LINGKUNGAN CINTA
EPISOD : –
TARIKH TAYANGAN : 21 Oktober 2020
WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS SKRIP : Marr Mohamad
PENULIS NOVEL : Lily Haslina Nasir
PENGARAH : Emi Suffian
PRODUKSI : Zeel Production Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Naim Daniel, Shasha Abedul, Ismail Izzani, Shalma Eliana, Aisar Khaled, Imran Aqil, Aniq Suhair, Rozita Che Wan, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Cik B, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff, Asha Merican, Chemat Raja Lawak

Senarai Pelakon Drama Lelaki Lingkungan Cinta

  • Naim Daniel sebagai Adib
  • Shasha Abedul sebagai Esya
  • Ismail Izzani sebagai Zamri
  • Shalma Eliana sebagai Salina
  • Imran Aqil sebagai Hardy
  • Aniq Suhair sebagai Arep
  • Aresya Rania sebagai

SINOPSIS

Nakal. Itu perkataan yang paling sinonim dengan Adib. Semenjak di kolej sehingga ke universiti, Adib sangat terkenal. Bukan terkenal kerana kecemerlangannya tapi terkenal kerana kenakalannya. Semua pernah Adib lakukan termasuklah membuat ‘dajal’ kepada Esya. Bagi Esya, Adib adalah musuh nombor satunya. Kerana Adib dia didenda. Kerana Adib habis pakaiannya rosak. Kerana Adib dia terkenal di kolej.

Leave a Reply