Sinopsis Drama Hatimu Sedingin Salju Lakonan Hisyam Hamid & Aprena Manrose

Sinopsis Drama Hatimu Sedingin Salju Lakonan Hisyam Hamid & Aprena Manrose. Nantikan drama bersiri terbaharu ‘Hatimu Sedingin Salju’ lakonan Hisyam Hamid dan Aprena Manrose sebagai watak utama. Drama Hatimu Sedingin Salju akan mula bersiaran pada 24 Jun 2021 setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di slot Akasia TV3. Drama ini diarahkan oleh Bahri Uma di bawah terbitan OrangeTree Production Sdn Bhd dan menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Fadlan Hazim, Bella Dowanna, Maria Farida, Hafeez Mikail dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Hatimu Sedingin Salju!

Sinopsis Drama Hatimu Sedingin Salju Lakonan Hisyam Hamid & Aprena Manrose

Sinopsis Drama Hatimu Sedingin Salju Lakonan Hisyam Hamid & Aprena Manrose

Berikut dikongsikan maklumat tentang Drama Hatimu Sedingin Salju termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : HATIMU SEDINGIN SALJU
EPISOD : 28
TARIKH TAYANGAN : 24 Jun 2021
WAKTU SIARAN : Hari Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam
SIARAN TV : Slot Akasia (TV3)
PENGARAH : Bahri Uma
PRODUKSI : OrangeTree Production Sdn Bhd
PELAKON : Hisyam Hamid, Aprena Manrose, Fadlan Hazim, Bella Dowanna, Maria Farida, Hafeez Mikail, Zila Bakarin, Scha Elinnea, Mustafa Kamal

Senarai Pelakon Drama Hatimu Sedingin Salju

  • Hisyam Hamid sebagai Arman
  • Aprena Manrose sebagai Rania
  • Fadlan Hazim
  • Bella Dowanna sebagai Syena
  • Maria Farida sebagai Datin Mimi
  • Hafeez Mikail sebagai Nabil
  • Zila Bakarin sebagai Puan Noraini
  • Scha Elinnea sebagai Melissa
  • Mustafa Kamal sebagai Dato Jamal

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang Arman yang tidak mengendahkan soal perkahwinan walaupun umurnya sudah memasuki 33 tahun. Arman terlalu sibuk menguruskan perniagaan diwarisi oleh arwah ayahnya, Datuk Jamal.

Hal ini membuatkan Datin Mimi resah terhadap anaknya itu yang sudah lanjut usia. Suatu hari, Datin Mimi terjumpa diari Arman dan juga beberapa gambar seorang gadis yang disimpan rapi. Ibu Arman telah mengupah Nabil iaitu adik Arman untuk menyiasat siapakah Rania dan status terkini antara mereka. Nak tahu apa terjadi antara Rania dan Arman?

Lagu Tema Drama Hatimu Sedingin Salju

Andaikan – Sarah Suhairi

Leave a Reply