Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin. Nantikan drama bersiri terbaharu ‘Hati Yang Dikhianati’ lakonan Amar Baharin dan Isyariana sebagai watak utama. Drama Hati Yang Dikhianati yang diadaptasi daripada telenovela Sepanyol iaitu Mis 3 Hermanas akan mula bersiaran pada 12 April 2021 setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 6.00 petang di saluran slot Tiara Astro Prima. Drama ini arahan Riza Baharudin di bawah terbitan Global Station Sdn Bhd turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Mona Allen, Zamarul Hisham, Syamim Farid, Shah Iskandar dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Hati Yang Dikhianati!

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin

Sinopsis Drama Hati Yang Dikhianati Lakonan Isyariana & Amar Baharin

Berikut dikongsikan maklumat tentang Drama Hati Yang Dikhianati termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : HATI YANG DIKHIANATI
JUMLAH EPISOD : 65 Episod
TARIKH TAYANGAN : 12 April 2021
WAKTU SIARAN : Hari Isnin hingga Jumaat, jam 6 petang
SIARAN TV : Slot Tiara (Astro Prima)
PENULIS SKRIP :
PENGARAH : Riza Baharudin
PRODUKSI : Global Station Sdn Bhd
PELAKON : Amar Baharin, Isyariana, Mona Allen, Zamarul Hisham, Syamim Farid, Shah Iskandar, Nabil Aqil, Mia Nasir, Arena Wan, Adam Malek, Qistina Khaled

Senarai Pelakon Drama Hati Yang Dikhianati

  • Amar Baharin sebagai Zuhri Elyas
  • Isyariana sebagai Lisa
  • Mona Allen sebagai Maria
  • Zamarul Hisham sebagai Iskandar
  • Syamim Farid sebagai Tyra
  • Shah Iskandar
  • Nabil Aqil
  • Mia Nasir

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang Iskandar (Zamarul Hisham) yang merupakan abang sulung dan mempunyai tanggungjawab untuk menjaga tiga orang adik perempuannya selepas ibu mereka meninggal.

Pelbagai liku kehidupan mereka lalui bersama dimana Lisa (Isyariana) yang menjadi seorang jururawat telah berkenalan dengan seorang jurutera (Amar Baharin) yang bakal menikahi anak perempuan bosnya.

Lagu Tema Drama Hati Yang Dikhianati

Vida – Isyariana & Dean Eiman

Leave a Reply