Sinopsis Drama Di Hujung Ranting (RTM)

Sinopsis Drama Di Hujung Ranting (RTM). Nantikan drama bersiri baharu ‘Di Hujung Ranting’ lakonan Shukri Yahaya sebagai Amar dan Nad Zainal sebagai Mawar. Drama ini akan bersiaran mulai bulan Ramadhan 2020 pada setiap hari Khamis hingga Ahad jam 7 malam di slot Widuri TV1. Drama Di Hujung Ranting arahan Along Kamaludin terbitan A. Aida Production Sdn turut menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Dayang Areeda, Amar Asyraf, Umar Dzariff dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Di Hujung Ranting!

Sinopsis Drama Di Hujung Ranting (RTM)

Sinopsis Drama Di Hujung Ranting (RTM)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Di Hujung Ranting termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : DI HUJUNG RANTING
EPISOD : 30 episod
TARIKH TAYANGAN : Ramadan 2020
SIARAN TV : RTM
PENULIS SKRIP : Wan Mahani Wan Hassan
PENULIS NOVEL : Indah Hairani
PENGARAH : Along Kamaludin
PRODUKSI : A. Aida Production Sdn PELAKON : Nad Zainal, Shukri Yahaya, Amar Asyraf, Dayang Areeda, Jovi Heng, Umar Dzariff, Aishah Atan, Aida Khalida, Fazlina Ahmad Daud, Zoey Rahman, Arash Mohd, Afzan A Rahman, Silfeny Osman, Joyce Harn

Senarai Pelakon Drama Di Hujung Ranting

Nad Zainal sebagai Mawar
Shukri Yahaya sebagai Amar
Dayang Areeda sebagai Fatin
Amar Asyraf sebagai Hakim
Ummar Dzariff sebagai Amar Hakimi
Afzan A Rahman sebagai Helmi
Silfeny Osman sebagai Syuhadah

SINOPSIS

Drama Di Hujung Ranting mengisahkan tentang Mawardah yang dipertemukan dengan Amar dalam satu kemalangan kecil. Secara tak sengaja Amar mula jatuh cinta terhadap Mawardah. Namun belum sempat cinta diluahkan, Mawardah dikahwinkan dengan Hakim anak rakan karib arwah ibu Mawardah tanpa disedari bahawa lelaki itu adalah abang kandung Amar. Apa akan terjadi seterusnya?

Leave a Reply