Senarai Lagu Tugasan Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (Separuh Akhir)

Senarai Lagu Tugasan Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (Separuh Akhir). Apakah lagu yang bakal dinyanyikan oleh peserta Gegar Vaganza 2019? Konsert Gegar Vaganza 2019 musim keenam akan memasuki minggu ke-7 dimana akan berlangsung pada hari Ahad, 24 NOVEMBER 2019. Para peserta akan diberikan lagu tugasan masing-masing untuk mempersembahkan vokal di atas pentas Gegar Vaganza 2019. Persembahan para peserta akan diadili oleh dua juri tetap iaitu Datuk Ramli MS dan Hetty Koes Endang bersama juri undangan mingguan.

Senarai Lagu Tugasan Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (Separuh Akhir)

Konsert mingguan Gegar Vaganza 2019 (GV6) yang berlangsung di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) turut disiarkan secara live jam 9 malam di saluran Astro Ria dan Ria HD. Minggu lalu, Wann telah dipilih sebagai Artis Cili Padi Paling Power manakala Feeza peserta yang tersingkir daripada program Gegar Vaganza 2019.

Senarai Lagu Tugasan Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (Separuh Akhir)

Berikut dikongsikan senarai lagu Konsert Gegar Vaganza 2019 minggu 7 yang melibatkan 13 peserta bertanding termasuk memaparkan keputusan penyingkiran :

Tema : Charas

Nabil dan Jihan- Anta Permana
Hady Mirza – Jatuh Bangun (Haqiem Rusli)
Naqiu – Rampas (Akim and Majistret)
Jatt Ali – Sumpah (Naim Daniel)
Nurfatima – Patah Seribu (Shila Hamzah)
Roy – Hajat (Hael Husaini)
Sham – Pergi (Aizat Amdan)
Wann – Terlalu Memuja (Wanie Hasrita)
Noorshila – Vroom Vroom (Nabila Razali)
One Nation Emcess – Bila Rindu (Ruffedge)

Keputusan Penyingkiran Peserta Gegar Vaganza 2019 Minggu 7

Untuk sistem pemarkahan para juri akan mengendalikan sepenuhnya 100% berdasarkan kriteria yang ditetapkan. Peserta yang mendapat kedudukan paling rendah akan disingkirkan daripada program Gegar Vaganza 2019.

Artis Cili Padi Paling Power :

Peserta Tersingkir :

Leave a Reply