Live Streaming The Masked Singer Malaysia Season 4 Minggu 9 (2024)

Live Streaming The Masked Singer Malaysia Season 4 Minggu 9 (2024). Bilakah tarikh program The Masked Singer Malaysia Season 4 berlangsung? Panduan buat peminat program hiburan The Masked Singer Malaysia. Untuk makluman, The Masked Singer Malaysia telah memasuki musim ke-4 yang bakal menemui penonton tidak lama lagi selama 10 minggu bermula pada 17 Disember 2023. Program ini akan disiarkan pada setiap hari Ahad jam 9.00 malam di slot Astro Warna dan berlangsung di CIBD Convention Center Kuala Lumpur serta strim siaran langsung secara HD di YouTube Astro Gempak.

Live Streaming The Masked Singer Malaysia Season 4 Minggu 9 (2024)

The Masked Singer Malaysia Musim 4 adalah rancangan televisyen realiti muzik misteri Malaysia berdasarkan daripada francais Masked Singer yang berasal dari rancangan TV realiti Korea Selatan iaitu King of Mask Singer. Musim ini bakal menyaksikan penglibatan 8 orang personaliti yang terdiri daripada pelbagai cabang industri hiburan untuk menduduki kerusi Juri Tetap termasuk 7 muka baharu. Terdapat 14 kostum menarik dan unik yang akan dipakai oleh barisan peserta iaitu Ikan Emas, Kak Cat, Teratai, Bunga Matahari, Pom Pom Kin, Biskut Aiskrim, Sang Kancil, Musang, Putera Katak, Mat Helang, Abang Jagung, Roti John, Bawang Putih dan Cili Padi. Dapatkah juri berjaya membongkar misteri disebalik topeng?

Live Streaming The Masked Singer Malaysia Season 4 Minggu 9 (2024)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang The Masked Singer Malaysia termasuk memaparkan senarai peserta, konsep program dan pautan siaran langsung :

Cara Menonton The Masked Singer Malaysia Season 4 Minggu 9

Link Telegram: https://t.me/themaskedsingermalaysia_2023

Link Live: https://www.youtube.com/live/w9L7NdQ2kjo?si=CM46Ils35_qEV1-3

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️⬆️

Untuk mendapatkan maklumat terkini tentang The Masked Singer Malaysia Musim 4 sila follow page telegram https://t.me/themaskedsingermalaysia_2023

BACA JUGA: Keputusan The Masked Singer Malaysia Season 4

Leave a Reply