Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2019 MLM (Astro)

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2019 MLM (Astro). Berita baik buat peminat tegar lawak dimana program realiti pertandingan komedi Maharaja Lawak Mega bakal kembali menemui anda bermula 1 November 2019. Edisi kali ini membawakan satu episod istimewa Kerusi Panas yang akan bersiaran seminggu lebih awal pada 25 Oktober 2019. Turut menarik perhatian kehadiran pelawak Mamat Sepah dan Azlee Senario yang bergabung dengan Acong dan membentuk kumpulan Stone.

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2019 MLM (Astro)

Selain itu juga kehadiran juara Muzikal Lawak Superstar 2019 iaitu JBORN yang turut sertai MLM 2019. Terdapat dua peserta solo dari Indonesia iaitu Rahmat dan Popon, Cali peserta berkumpulan dari Brunei, Zero, Puteh, Bocey, Jambus, Rare dan Rojak. MLM 2019 akan bersiaran selama 11 minggu secara langsung di saluran Astro Warna dan Warna HD. Program ini akan bersiaran secara langsung di Royal Theater, Shah Alam.

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2019 MLM (Astro)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Maharaja Lawak Mega 2019 termasuk memaparkan senarai peserta, tarikh bersiaran dan pautan siaran langsung :

Tarikh : 1 November 2019

Masa :

Lokasi : Royal Theater, Shah Alam

Siaran TV : Astro Warna, Astro HD, Astro Go dan on demand

Tema :

Hos : Datuk AC Mizal

Siaran Langsung Maharaja Lawak Mega 2019 Online

Untuk saksikan siaran langsung Maharaja Lawak Mega, anda boleh tonton secara langsung di saluran Astro Warna dan Astro HD atau secara streaming di FB Live di pautan di bawah :

Untuk tontonan online sila klik link di atas ⬆️ ⬆️ ⬆️

Jangan lupa saksikan siaran langsung Maharaja Lawak Mega 2019.

Leave a Reply