Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2018 Online

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2018 Online. Maharaja Lawak Mega 2018 atau ringkasnya MLM kembali dengan menampilkan 14 peserta terdiri daripada 12 kumpulan (duo & trio) dan juga 2 peserta solo. Pada tahun ini, Maharaja Lawak Mega menggunakan tema “Dark Circus” yang diangkat sebagai pemilihan montaj. Rancangan realiti ini masih mengekalkan AC Mizal sebagai hos MLM 2018 dan mula ditayangkan di saluran Astro Warna dan Astro Warna HD bermula 2 November 2018 setiap jumaat jam 10.00 malam. Berikut adalah Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2018.

Live Streaming Maharaja Lawak Mega Online

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2018 Online

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang jadual siaran langsung Maharaja Lawak Mega 2018 termasuk memaparkan senarai peserta MLM :

Tarikh : 2 November 2018

Siaran TV : Astro Warna, Astro HD, Astro Go dan on demand

Tema : Dark Circus @ Gelanggang Sarkas Lawak

Hos : Datuk AC Mizal

Live Streaming Maharaja Lawak Mega Online

Untuk saksikan siaran langsung Maharaja Lawak Mega, anda boleh tonton secara langsung di saluran Astro Warna dan Astro HD atau secara streaming di FB Live di pautan di bawah :

LIVE MLM 2018 FINAL

Tonton video live di bawah. Klik video di bawah jika ada.

Jangan lupa saksikan siaran langsung Maharaja Lawak Mega secara langsung di saluran Astro atau streaming di FB Live. Selamat menonton dan berjenaka.

Leave a Reply