Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7. Saksikan program realiti hiburan berjudul I Can See Your Voice Malaysia musim kedua yang bakal bersiaran mulai 23 Jun 2019, setiap hari Ahad jam 9.00 malam. Program ICSYVMY ini juga turut boleh ditonton secara langsung menerusi Media Prima TV3 dan secara live streaming di YouTube TV3 Malaysia Official.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7

Program ini bakal dihoskan oleh pasangan Shuk Sahar dan Sean Lee, bersama tiga penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul. Setiap episod rancangan berkonsepkan pertunjukan permainan muzik televisyen ini turut dimeriahkan dengan kemunculan seorang artis undangan dan dua penyiasat jemputan. Antara selebriti yang akan muncul termasuk Hael Husaini, Khai Bahar, Nabila Razali, Datin Alyah, Syamel, Siti Sarah, Floor 88, Haqiem Rusli, Ella, Ajai, Sam (Bunkface), Mas Idayu, Misha Omar, Ara Johari, Andi Bernadee dan Luqman Faiz.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan siaran langsung I Can See Your Voice Malaysia 2019 yang boleh ditonton secara online:

Cara Menonton Live I Can See Your Voice Malaysia 2019 [Minggu 7]

Selamat menonton!

Leave a Reply