Tonton Telefilem Tiada Galang Ganti (Raya Pertama)

Tonton Telefilem Tiada Galang Ganti (Raya Pertama). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Tiada Galang Ganti’ yang yang bakal ditayangkan pada hari Ahad, 24 Mei 2020 pukul 10.00 pagi di saluran TV3. Telefilem Tiada Galang Ganti menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Raja Atiq, Muntazar Ghufran, Fimie Don, Izzendra DFKL dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah tersohor, Along Kamaludin di bawah terbitan A. Aida Production Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan telefilem Tiada Galang Ganti.

Tonton Telefilem Tiada Galang Ganti (Raya Pertama)

Tonton Telefilem Tiada Galang Ganti (Raya Pertama)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Tiada Galang Ganti termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : TIADA GALANG GANTI
WAKTU SIARAN : Ahad, 24 Mei, 2020 , 10:00 pagi
SIARAN TV : TV3
PENGARAH : Along Kamaludin
PRODUKSI : A. Aida Production Sdn Bhd
PELAKON : Raja Atiq, Muntazar Ghufran, Fimie Don, Puteri Adrianna, Izzendra DFKL, Dilla Ahmad, Zack Kool, Badrul Muhayat

Sinopsis Telefilem Tiada Galang Ganti

Telefilem ini mengisahkan tentang Alif selalu mengeluh setiap kali ibu bapanya hanya dapat menyediakan telur goreng sebagai hidangan mereka. Dia seolah-olah tidak memahami bahawa mereka menjalani kehidupan yang susah dan hanya itu yang ibu bapanya mampu. Malangnya, ibu bapanya meninggal dalam kemalangan dan Alif harus menjaga adik-adiknya. Mereka selalu mengeluh kerana hanya dapat memakan telur goreng. Barulah dia tahu bagaimana perasaan orang tuanya dan berharap dia dapat mengulangi masa untuk meminta keampunan.

Cara Menonton Telefilem Tiada Galang Ganti

Akan dikemaskini

Selamat menonton!

Leave a Reply