Tonton Telefilem Sumpahan Orang Putih (Astro)

Tonton Telefilem Sumpahan Orang Putih (Astro). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Sumpahan Orang Putih’ yang bersiaran pada 19 Jun 2021 (Sabtu) jam 9 malam di saluran Astro Citra dan Citra HD. Telefilem Sumpahan Orang Putih telah menampilkan beberapa pelakon antaranya iaitu Qody Rani, Sara Ali, Dayang Areeda, Muhammad Danish Daniel dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah hebat, Azhari Zain di bawah terbitan Arie Zaharie Production dan Knack Knack Studios. Jangan lupa saksikan telefilem Sumpahan Orang Putih!

Tonton Telefilem Sumpahan Orang Putih (Astro)

Tonton Telefilem Sumpahan Orang Putih (Astro)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Sumpahan Orang Putih termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : SUMPAHAN ORANG PUTIH
WAKTU SIARAN : Sabtu, 19 Jun 2021, 9 malam
SIARAN TV : Astro Citra
PENULIS SKRIP : Maisurah Abd Rahim
PENGARAH : Azhari Zain
PRODUKSI : Arie Zaharie Production, Knack Knack Studios
SENARAI PELAKON : Qody Rani, Sara Ali, Dayang Areeda, Muhammad Danish Daniel (Coki), Juliana Evans, Hamdan Senario, Arie Zaharie, Farisha Irwayu, Tuan Asmawi

Sinopsis Telefilem Sumpahan Orang Putih

Telefilem ini mengisahkan tentang kaseh terperangkap di sebuah chalet yang dimiliki oleh Richard Benson. Terdapat beberapa orang pekerja Mr Benson yang terperangkap di situ disebabkan oleh sumpahan Mr Benson sendiri. Pelbagai usaha dilakukan untuk dia keluar dari situ namun mereka tidak berjaya.

Cara Menonton Telefilem Sumpahan Orang Putih

Link Telegram : https://t.me/dramamelayuchannel

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply