Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (Raya Pertama)

Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (Raya Pertama). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Perang Jozlynn Balik Raya’ yang yang bakal ditayangkan pada hari Ahad, 24 Mei 2020 pukul 10.00 pagi di saluran Astro Ria dan Ria HD. Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Johan, Ozlynn, Ropie dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah terkenal, ZH Emdee di bawah terbitan Creative Skill Solution. Jangan lupa saksikan telefilem Perang Jozlynn Balik Raya!

Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (Raya Pertama)

Tonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya (Raya Pertama)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : PERANG JOZLYNN BALIK RAYA
WAKTU SIARAN : Ahad, 24 Mei 2020, 10:00 pagi
SIARAN TV : Astro Ria & Ria HD
PENULIS SKRIP : ZH Emdee
PENGARAH : ZH Emdee
PRODUKSI : Creative Skill Solution
PELAKON : Johan, Ozlynn, Ropie

Sinopsis Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya

Telefilem ini mengisahkan tentang Johan dan Ozlynn merupakan pasangan selebriti yang baru setahun berkahwin. Mereka mempunyai undang-undang rumahtangga aneh iaitu tidak boleh bergaduh di dalam rumah walaupun sering ‘berperang’ di luar rumah. Atas ego yang tinggi, isu paling besar yang menjadi pergaduhan mereka adalah raya pertama di kampung siapa. Tanpa mereka sedar, suatu kejutan besar sudah menanti mereka di kampung untuk Raya tahun ini.

Cara Menonton Telefilem Perang Jozlynn Balik Raya

Akan dikemaskini

Selamat menonton!

Leave a Reply