Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)

Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Kasyaf Gelang Iblis’ yang yang bakal ditayangkan pada hari Sabtu, 19 September 2020 pukul 9.00 malam di saluran Astro Citra dan Citra HD. Telefilem Kasyaf Gelang Iblis telah menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Wan Sharmila, Syazwan Zulkifly, Puteri Sarah, Aishah Azman dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah tersohor, Hashim Rejab di bawah terbitan Tall Order Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan telefilem Kasyaf Gelang Iblis!

Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)

Tonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Kasyaf Gelang Iblis termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : KASYAF GELANG IBLIS
WAKTU SIARAN : Sabtu, 19 September 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
PENGARAH : Hashim Rejab
PRODUKSI : Tall Order Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Wan Sharmila, Syazwan Zulkifly, Puteri Sarah, Aishah Azman, Anne Abdullah

Sinopsis Telefilem Kasyaf Gelang Iblis

Telefilem ini mengisahkan tentang Siti (Wan Sharmila) mula bekerja di rumah orang tua Seri Cahaya mula diganggu setelah kemunculan seorang warga emas yang pelik. Gelang iblis yang tiba-tiba muncul telah menjadikan siti buta namun celik di kala malam. Hadirnya Khaled penyeri hati siti namun adakah kebahagiaan milik mereka?

Cara Menonton Telefilem Kasyaf Gelang Iblis

Link : https://t.me/dramamelayuchannel

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Leave a Reply