Tonton Telefilem Jihad Ramadan (Cerekarama TV3)

Tonton Telefilem Jihad Ramadan (Cerekarama TV3). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Jihad Ramadan’ yang yang bakal ditayangkan pada hari Sabtu, 2 Mei 2020 pukul 9.00 malam di slot Cerekarama TV3. Telefilem Jihad Ramadan menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Nabila Huda, Pekin Ibrahim, Fauzi Nawawi dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah tersohor, Syahid Johan di bawah terbitan Heritage Movies Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan telefilem Jihad Ramadan!

Tonton Telefilem Jihad Ramadan (Cerekarama TV3)

Tonton Telefilem Jihad Ramadan (Cerekarama TV3)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Jihad Ramadan termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : JIHAD RAMADAN
WAKTU SIARAN : Sabtu, 2 Mei 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : TV3 (Slot Cerekarama)
PENGARAH : Syahid Johan
PRODUKSI : Heritage Movies Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Nabila Huda, Pekin Ibrahim, Fauzi Nawawi, Kismah Johar, Zarynn Min, Qistina Raisah, Syazuwan Hassan, Roy Azman

Sinopsis Telefilem Jihad Ramadan

Telefilem ini mengisahkan tentang Juita dan Hasan hidup secara sederhana dan bahagia dengan anak perempuan mereka, Alina. Sebuah tragedi telah berlaku sebelum tibanya bulan Ramadan apabila Hasan diperangkap dan didakwa atas tuduhan memiliki ganja.

Cara Menonton Telefilem Jihad Ramadan

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply