Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (Raya Kedua)

Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (Raya Kedua). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Hantu Penunjuk Jalan’ yang yang bakal ditayangkan pada hari Isnin, 25 Mei 2020 pukul 4.00 petang di saluran TV3. Telefilem Hantu Penunjuk Jalan menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Izzue Islam, Bella Dally, Faiz Tapaw, Shashaa Raman dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah terkenal, Kyoll Hamzah di bawah terbitan Layar Consult Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan telefilem Hantu Penunjuk Jalan!

Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (Raya Kedua)

Tonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan (Raya Kedua)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Hantu Penunjuk Jalan termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : HANTU PENUNJUK JALAN
WAKTU SIARAN : Isnin, 25 Mei 2020, 4:00 petang
SIARAN TV : TV3
PENULIS SKRIP : Shahnas Putra dan Team Cakerawala Seni
PENGARAH : Kyoll Hamzah
PRODUKSI : Layar Consult Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Izzue Islam, Bella Dally, Faiz Tapaw, Shashaa Raman, Razzuan Rosli

Sinopsis Telefilem Hantu Penunjuk Jalan

Telefilem ini mengisahkan tentang Kampung Naga Kapitan dikenali sebagai sebuah kampung yang misteri kerana ia hanya dapat dikesan dengan alat pengesan lokasi Antoo GPS. Tidak pernah ada orang yang terselamat setelah masuk ke kampung itu. Lin, seorang social media influencer yang popular bercadang untuk membuat ulasan tentang kampung tersebut.

Cara Menonton Telefilem Hantu Penunjuk Jalan

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply