Tonton Telefilem Ayat Dari Langit (Astro)

Tonton Telefilem Ayat Dari Langit (Astro). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘Ayat Dari Langit’ yang bersiaran pada 17 April 2021 (Sabtu) jam 9.00 malam di saluran Astro Citra dan Citra HD. Telefilem Ayat Dari Langit telah menampilkan beberapa pelakon antaranya iaitu Adlin Aman Ramlie, Kodi Rasheed, Ellie Suriaty, Puteri Sarah Liyana dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah hebat, Rashid Sibir di bawah terbitan Opera Klasik Sdn Bhd. Jangan lupa saksikan telefilem Ayat Dari Langit!

Tonton Telefilem Ayat Dari Langit (Astro)

Tonton Telefilem Ayat Dari Langit (Astro)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem Ayat Dari Langit termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : AYAT DARI LANGIT
WAKTU SIARAN : Hari Sabtu, 17 April 2021, jam 9 malam
SIARAN TV : Astro Citra HD 108
PENGARAH : Rashid Sibir
PRODUKSI : Opera Klasik
SENARAI PELAKON : Adlin Aman Ramlie, Kodi Rasheed, Ellie Suriaty, Puteri Sarah Liyana, Ismail Yaakob, Rahim Jailani

Sinopsis Telefilem Ayat Dari Langit

Telefilem ini mengisahkan tentang Sheikh Ahmad Muiz dan isterinya, Ustazah Zaharah mengajar ajaran sesat yang dikatakan datang dari langit.

Sheikh Ahmad Muiz mahu pengikut-pengikutnya mengikut telunjuk mereka sehinggakan mereka sanggup minum air kaki gurunya. Tapi lama kelamaan mula membuatkan pengikutnya bernama Kamal (Kodi Rasheed) yang juga seorang ahli baru dalam ajaran itu mula merasa sangsi terhadap gurunya. Apa kesudahannya dalam telefilem ini?

Cara Menonton Telefilem Ayat Dari Langit

Link Telegram : https://t.me/dramamelayuchannel

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

One Response

  1. Haikal Nazmi April 17, 2021

Leave a Reply