Tonton Telefilem 3 Dukun Santet (Astro Citra)

Tonton Telefilem 3 Dukun Santet (Astro Citra). Saksikan sebuah telefilem baharu ‘3 Dukun Santet’ yang bakal ditayangkan pada hari Sabtu, 17 Oktober 2020 pukul 9.00 malam di saluran Astro Citra dan Citra HD. Telefilem 3 Dukun Santet telah menampilkan beberapa pelakon terkenal antaranya iaitu Isyariana, Zahiril Adzim, Dayang Areeda, Umie Aida dan ramai lagi. Telefilem ini diarahkan oleh pengarah tersohor, Azhari Zain di bawah terbitan Dear Creative Media. Jangan lupa saksikan telefilem 3 Dukun Santet!

Tonton Telefilem 3 Dukun Santet (Astro Citra)

Tonton Telefilem 3 Dukun Santet (Astro Citra)

Berikut dikongsikan maklumat tentang Telefilem 3 Dukun Santet termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon, sinopsis dan link live streaming :

JUDUL : 3 Dukun Santet
WAKTU SIARAN : Sabtu, 17 Oktober 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Citra HD
PENGARAH : Azhari Zain
PRODUKSI : Dear Creative Media
SENARAI PELAKON : Dayang Areeda, Isyariana, Zahiril Adzim, Silfeny Osman, Umie Aida, Maria Farida, Zulhusni Zamir, Kween Keela

Sinopsis Telefilem 3 Dukun Santet

Telefilem ini mengisahkan tentang Emma, Epul dan Syasha ada tiga orang sekawan yang rapat sejak di zaman belajar lagi. Emma dan Syaiful telah membuka sebuah studio seni persembahan. Namun sebulan selepas itu, mereka mula diganggu dengan perkara aneh sehingga kan hubungan mereka renggang.

Tiga orang dukun telah mengerjakan mereka sehingga mereka sakit dan hampir gagal memulakan bisnes.

Cara Menonton Telefilem 3 Dukun Santet

Link : https://m.twitch.tv/videos/773131422

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply