Sinopsis Filem Sangkar Lakonan Zul Ariffin & Remy Ishak

Sinopsis Filem Sangkar Lakonan Zul Ariffin & Remy Ishak. Saksikan sebuah filem genre MMA (Mixed Martial Arts) pertama Malaysia yang berjudul SANGKAR dimana filem ini bakal ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia mulai 29 Ogos 2019. Filem Sangkar akan menampilkan beberapa pelakon hebat antaranya seperti Remy Ishak, Zul Ariffin, Mira Filzah dan juga atlet MMA terkenal James “Sledgehammer” Mcsweeney. Filem genre aksi ini merupakan arahan Khabir Bhatia ini merupakan kolaborasi empat penerbit filem iaitu Primeworks Studios, Astro Shaw, Infinitus Gold dan mm2 Entertainment.

Sinopsis Filem Sangkar Lakonan Zul Ariffin & Remy Ishak

Sinopsis Filem Sangkar Lakonan Zul Ariffin & Remy Ishak

JUDUL: SANGKAR
TARIKH TAYANGAN: 29 Ogos 2019
GENRE: Aksi
PENGARAH: Khabir Bhatia
RODUKSI: Primeworks Studios, Astro Shaw, Infinitus Gold dan mm2 Entertainment
PELAKON: Zul Ariffin, Remy Ishak, Mira Filzah, Achey Bocey, Fadlan Hazim, James Mcsweeney, Carliff Carleel, Andy Teh, Rashid Salleh, Ray Era, Nik Adam Mika, Niezam Zaidi, Arman Graseka

Synopsis Filem Sangkar

Mengisahkan kisah watak Adam dan Johan yang berlawan di luar gelanggang sehingga menyebabkan Johan cedera parah. Untuk menebus kesalahannya, Adam kembali dalam pertarungan jalanan bagi mendapatkan habuan untuk membantu Johan sekeluarga.

Johan pula bertarung dengan hidupnya sendiri demi keluarganya. Adam membuat keputusan untuk bertarung dengan atlet MMA luar negara bagi mendapat habuan lebih besar.

Selamat menonton di pawagam!

Leave a Reply