Sinopsis Drama Seadanya Aku Lakonan Azlee Khairi & Zara Zya

Sinopsis Drama Seadanya Aku Lakonan Azlee Khairi & Zara Zya. Nantikan drama akan datang berjudul ‘Seadanya Aku’ yang diadaptasi daripada novel Seadanya Aku karya Rissa Ahdiya yang bakal bersiaran pada 15 Januari 2020 di slot Akasia TV3. Drama ini menampilkan semula gandingan hebat iaitu Zara Zya dan Azlee Khairi sebagai teraju utama. Drama Seadanya Aku diarahkan oleh Feroz Kader dibawah terbitan dibawah Country Universal Sdn Bhd.

Sinopsis Drama Seadanya Aku (Slot Akasia)

Sinopsis Drama Seadanya Aku (Slot Akasia)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Seadanya Aku termasuk memaparkan senarai pelakon, tarikh tayangan dan synopsis :

JUDUL : SEADANYA AKU
TARIKH TAYANGAN : 15 Januari 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS NOVEL : Rissa Ahdiya
PENGARAH : Feroz Kader
PRODUKSI : Country Universal Sdn Bhd
PELAKON : Zara Zya, Azlee Khairi, Elvina Mohamad, Dayana Roza, Redza Rosli, Fadlan Hazim, Sharifah Husna, Azri Iskandar, Ainina Ahmad

Senarai Pelakon Drama Seadanya Aku

Zara Zya sebagai Aufiya
Azlee Khairi sebagai Zarul
Elvina Mohamad sebagai Wina
Dayana Roza sebagai Zureen
Redza Rosli sebagai Taufik
Sharifah Husna sebagai Eliza
Fadlan Hazim sebagai Hadi

SINOPSIS

Segalanya seakan hancur buat Aufiya. Disaat hari perkahwinan, tunangnya Taufik tidak hadir kerana tidak boleh menerima kisah silam Aufiya. Janji Taufik untuk menerima dirinya seadanya dia, hanya tinggal janji. Namun muncul Zarul yang menawarkan diri sebagai pengganti menyelamatkan maruahnya di hari pernikahan itu.

Perkahwinan itu tidak mampu Aufiya khabarkan hatta kepada kawan-kawan baiknya sendiri kerana yang menjadi suaminya itu hanyalah sekadar pinjaman. Sikap Zarul yang melindungi dan menerima dia seadanya tanpa sebarang syarat mula membuatkan hatinya terbuai.

Lagu OST Drama Seadanya Aku

Seadanya Aku – Ippo Hafiz

Leave a Reply