Sinopsis Drama Puteri Yang Ditukar (Elisya Sandha & Azrel Ismail)

Sinopsis Drama Puteri Yang Ditukar (Elisya Sandha & Azrel Ismail). Drama terbaru Melayu tahun 2019? Saksikan drama berjudul Puteri Yang Ditukar yang diadaptasi dari sinetron Indonesia iaitu Putri Yang Ditukar. Drama ini diarahkan oleh pengarah hebat Bahri Uma dan Zamri Zakaria dan menampilkan beberapa pelakon hebat antaranya Elisha Sandha, Eyra Hazali, Julia Farhana, Azrel Ismail dan ramai lagi. Drama ini akan disiarkan pada bulan Julai nanti selama 80 episod setiap hari Isnin hingga Jumaat mulai jam 6.00 petang di Astro Prima. Jom terjah sinopsis drama Puteri Yang Ditukar❗

Sinopsis Drama Puteri Yang Ditukar (Elisya Sandha & Azrel Ismail)

Sinopsis Drama Puteri Yang Ditukar (Elisya Sandha & Azrel Ismail)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Puteri Yang Ditukar memaparkan senarai pelakon, sinopsis dan siaran langsung :

Senarai Pelakon Drama Puteri Yang Ditukar 

● Elisya Sandha sebagai Amira

● Eyra Hazali sebagai Zahira

● Azrel Ismail sebagai Rizwan

● Julia Farhana sebagai Miesya

● Edika Yusof sebagai Tuan Malik

● Siti Elizad Sharifuddin sebagai Aini

● Zila Bakarin sebagai Maria

● Fazlina Ahmad Daud sebagai Farina

● Eizlan Yusof sebagai Ihsan

● Ako Mustapha sebagai Madun

Synopsis Drama Puteri Yang Ditukar 

Drama ini mengisahkan tentang Amira dan Zahira merupakan dua orang gadis yang mempunyai latar belakang berbeza. Amira dibesarkan di dalam kehidupan yang serba sederhana bersama kedua-dua orang tuanya, Ihsan dan Farina. Zahira pula mempunyai kehidupan yang cukup mewah bersama kedua-dua orang tuanya, Tuan Malik dan Aini, di samping ibu tirinya, Maria dan kakak tirinya, Miesya. Tetapi Zahira selalu dibuli oleh Miesya.

Selamat menonton drama Puteri Yang Ditukar di saluran Astro Prima!

Leave a Reply