Sinopsis Drama Mr Bibik Lakonan Saharul Ridzwan Dan Zara Zya

Sinopsis Drama Mr Bibik Lakonan Saharul Ridzwan Dan Zara Zya. Nantikan drama bersiri terbaharu ‘Mr. Bibik’ lakonan Saharul Ridzwan, Zara Zya dan Raja Afiq sebagai watak utama. Drama Mr. Bibik akan mula bersiaran pada 29 Oktober 2021 setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di slot Akasia TV3. Drama ini diarahkan oleh Pali Yahya dan Eez Jalaluddin di bawah terbitan Saphire Screen Sdn Bhd dan menampilkan beberapa pelakon lain antaranya Dayang Areeda, Roy Azman, Anne Abdullah, Balkisyh Semundur Khan dan ramai lagi. Jom baca synopsis Drama Mr. Bibik!

Sinopsis Drama Mr Bibik Lakonan Saharul Ridzwan Dan Zara Zya

Sinopsis Drama Mr Bibik Lakonan Saharul Ridzwan Dan Zara Zya

Berikut dikongsikan maklumat tentang Drama Mr. Bibik termasuk memaparkan tarikh tayangan, senarai pelakon dan synopsis :

JUDUL : MR BIBIK
EPISOD : 20
TARIKH : 29 Oktober 2021
WAKTU SIARAN : Setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam
SIARAN TV : Slot Akasia (TV3)
PENULIS SKRIP : Farhana Fauri
PENGARAH : Pali Yahya dan Eez Jalaluddin
PRODUKSI : Saphire Screen Sdn Bhd
SENARAI PELAKON : Saharul Ridzwan, Zara Zya, Raja Afiq, Dayang Areeda, Liza Abdullah, Roy Azman, Anne Abdullah, Balkisyh Semundur Khan, Wanns Ahmad, Sefik

Senarai Pelakon Drama Mr Bibik

  • Saharul Ridzwan sebagai Firas Iman
  • Zara Zya sebagai Aulia Izatunnisa
  • Dayang Areeda sebagai Arisya

SINOPSIS

Drama ini mengisahkan tentang hampir mengamuk Aulia apabila Siti, kawan baiknya menghantar seorang lelaki untuk membersihkan kondonya. Bukan perempuan seperti selalu. Mujur Siti berjanji tidak akan mengenakan sebarang bayaran jika dia mengizinkan lelaki itu bekerja. Mr. Bibik, itu gelaran Aulia kepada lelaki itu.

Lagu Tema Drama Mr Bibik

akan dikemaskini

Leave a Reply