Live Streaming Mega Spontan 2023 Minggu 1 Online

Live Streaming Mega Spontan 2023 Minggu 1 Online. Nak tonton siaran langsung Mega Spontan 2023? Saksikan program Mega Spontan 2023 yang kembali menghiburkan para penonton Astro dengan pelbagai permainan lawak spontan terbaharu dimana akan berlangsung bermula daripada 19 Mei 2023. Program Mega Spontan 2023 akan bersiaran selama lapan (8) minggu pada setiap hari jumaat jam 9 malam dan bertempat di Panggung Percubaan, Universiti Putra Malaysia, Serdang. Peminat turut boleh menonton secara eksklusif di Astro Warna (saluran 107) atau melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.

Live Streaming Mega Spontan 2023 Minggu 1 Online

Dalam program ini, terdapat empat kumpulan yang bakal beraksi untuk merebut takhta terdiri daripada kerajaan-kerajaan Nusantara iaitu Srivijanda, Langkataksuka, Majakelat dan Campaktakjauh. Antara para peserta yang bertanding termasuk Roy Azman, Dato’ Jalaluddin Hassan, Mark Adam, Atu Zero, Joey, Adlin Aman Ramli dan Aya Amiruddin bakal menggegarkan dunia hiburan. Sherry Alhadad diberi tugasan sebagai pengacara manakala Amir Raja Lawak pula bertindak sebagai pengacara bersama untuk menanyakan soalan-soalan panas kepada setiap kumpulan.

Live Streaming Mega Spontan 2023 Minggu 1 Online

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Program Mega Spontan 2023 termasuk memaparkan tarikh, masa, siaran tv dan pautan siaran langsung :

Cara Menonton Mega Spontan 2023 Minggu 1 Online

Link Telegram: https://t.me/megaspontan_2023

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️⬆️

Untuk mendapatkan maklumat terkini tentang Mega Spontan 2023 sila join channel telegram ini https://t.me/megaspontan_2023.

Selamat menonton!

Leave a Reply