Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2021 Online (Musim 4)

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2021 Online (Musim 4). Anda peminat I Can See Your Voice Malaysia? Saksikan program realiti hiburan TV3, I Can See Your Voice Malaysia yang kembali lagi memasuki musim ketiga. Program I Can See Your Voice Malaysia 2021 (ICSYVMY) bakal mula bersiaran pada 16 Mei 2021. ICSYVMY akan disiarkan setiap hari Ahad jam 9.00 malam di saluran TV3 dan streaming on di YouTube TV3 Malaysia. Musim lalu, ICSYVMY mendapat tontonan 3.1 juta secara purata dan mengumpul sejumlah 55.1 juta tontonan di platform digital.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2021 Online (Musim 4)

Musim ini, program realiti I Can See Your Voice Malaysia akan dihoskan oleh Shuk Sahar dan Sean Lee bersama tiga penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Alif Satar dan Fad Bocey. ICSYVMY4 masih menggunakan format yang sama seperti lalu dimana beberapa pusingan perlu dilalui para peserta sebelum layak ke pusingan akhir. Siapakah penyanyi dan penyamar yang dicari?

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 2021 Online (Musim 4)

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang I Can See Your Voice Malaysia termasuk memaparkan tarikh, masa, lokasi dan pautan siaran langsung :

Tarikh: Mulai 16 Mei 2021
Hari: Setiap hari Ahad
Masa: 9.00 malam
Hos: Shuk Sahar & Sean Lee
Live Streaming:

Cara Menonton Live I Can See Your Voice Malaysia 2021

Untuk tontonan sila klik video atau link di atas ⬆️ ⬆️

Selamat menonton!

Leave a Reply