Lirik Lagu Kittamove – K Clique [Single Terbaru]

Lirik Lagu Kittamove – K Clique [Single Terbaru]. Dah dengar lagu Kittamove? Lagu terbaru berjudul ‘Kittamove’ nyanyian K Clique merupakan single terbaru yang telah dilancarkan pada bulan Mac 2020. Nama kumpulan K Clique mencetus fenomena selepas beberapa single lagu menjadi hit di kalangan anak muda. Kini, lagu Kittamove di bawah terbitan MVM Music menjadi trending di platform YouTube. Lagu ini dicipta sendiri oleh Kenji dan mixed & mastered oleh Mingaling. Jom dengarkan single terbaru K Clique berjudul Kittamove!

Lirik Lagu Kittamove - K Clique [Single Terbaru]

Lirik Lagu Kittamove – K Clique [Single Terbaru]

Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang lagu Kittamove termasuk memaparkan penyanyi, komposer, penulis dan lirik lagu :

Judul: Kittamove
Penyanyi: K Clique
Beat Produced: Kenji
Mixed & Mastered: Mingaling

[NASTYNAS]
Ramai mengaku raja tapi kota aku punya,
Hidup di dalam rimba aku emas yang lain gangsa,
Sebab aku lain belang, bilang helang boleh terbang, bilang rimau jangan bimbang, bilang musang boleh menang
Gerak kerja dalam diam, depan senyum belakang tikam,
Kurang faham kena baham,
Semalam salam sekarang terkam
Ini carta jadi fakta, ini street bars naik takhta
Dulu jajah, sekarang mana
Dulu arah sekarang cuba

[NOKI]
Ramai kena angin taufan
Karya kami dh ke depan
Tersebar luas ke hadapan
Ku Tidak ambil port tu rintangan
Tapi Mereka cuma tahu berkata
Kesalahan Keburukan orang dengan sengaja
Bukan teguran itu di kira sebagai tembakan
Clique ini jarang jarang makan sindiran

[FAREEDPF]
Berapa sindiran, aku singkirkan
Onsen Jepun semalam, sengaja layan bosan
In Bangkok, we trade stock
In the hood, we split bread
Give to live 4 impact
In the club? Play Hip-Hop
I told you; Me and MY Clique focus to the top
Now, who you dealing with?
Which bag would you cop now?
Yo, get low, get low
You a pro? Vaffanculo

[TUJU]
WOW, Ada yang cuba mengejar bintang,
Ego melangit, tu pembawaan kurang senang,
K All Star on the move,
Berapa kali kira kita kira kitta move,
Tiba masa Kitta Move, Ambil peluru,
Setahun Impaknya tiap penjuru,
Aku masih berlagu, Mengatur langkah ku, Tinggalkan ku satu peluru,

[GNELLO]
Ramai yang fake, muka syiling.
Jangan nak test, dalam ku punya ring.
Jangan nak flex, tak setanding.
Ramai nak bite, tiada taring.
Game dalam game ni, aku master dalam plan tu.
Takkan boleh rank ku punya gang G.
We keep it GSTA dalam rank mu.
Oh wow? Komando dalam rap, lepas das on target.
Dah lambat nak combat, nuclear kclique initiate.

[SOMEAN]
Lineup ku semua gila killer macam Wu-Tang!,
Bars full force we going full tank!,
Yeah for real we do it real macam G thang,
Conquer semua hood running with my gang gang,
But eh wait what? (What?)
Tiada siapa buat jangan sampai aku buat,
And now what? Jalan tiada stop,
Masih nak rock at the top do it sampai meletop

[K-DEAF]
Ini K versi devil level lain flame
psychopath minda killer dalam ni game
tembakkan snipe hit ke degupan jantung
murder case? nah ku terpaksa pancung
Tak cukup pancung bak sni ku bagi punch (line)
baris gerilla bars ready tuk launch (time)
apa level lu nak cut me?
Jangan crita kongsi kalau belum Certified G

[MK]
Hmmmm seratus peratus fakta
kami buat perubahan sampai mimpi jadi nyata
Kerat tenaga dan usaha ini semua untuk keluarga
Alhamdulillah angka sekarang berlipat kali ganda
Mereka lupa , ukur kemampuan ku suka suka
Mata naik merah mereka mula bermuka muka
Sumpah setiap peluang yg sampai aku sapu rata
all the way up sampai nama jadi sejarah

Leave a Reply