Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel

Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel | Anda sudah buat persiapan beli baju sekolah untuk sesi tahun 2018? Hujung tahun musim cuti sekolah selain pergi bercuti sudah tentunya ada di antara mereka telah merancang membeli pakaian sekolah di kedai-kedai atau supermarket. Ada yang sanggup bersesak-sesak tunggu di kaunter untuk membuat pembayaran baju, seluar, tudung dan sebagainya.

Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel

Kini anda ada pilihan lebih mudah dengan beli tudung sekolah secara online. Sekarang anda boleh membeli tudung sekolah di TudungSiComel secara dalam talian (online) yang menyediakan pelbagai baju dan tudung sekolah yang cantik dan harga berpatutan sesuai untuk digayakan untuk anak-anak anda.

Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel

Kepada ibu bapa yang nak beli tudung sekolah yang lembut dan selesa kepada anak perempuan anda, anda boleh dapatkan secara online di TudungSiComel. Diperkenalkan disini Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa yang hanya boleh didapati di TudungSiComel.

Sebenarnya tudung awning lembut dicipta bukanlah untuk menggantikan konsep tudung awning keras. Tudung Awning lembut dihasilkan adalah inovasi dari tudung syiria. Cumanya, jika sebelum ini kita mengenakan anak tudung, sekarang tidak lagi.

Awningnya telah dijahit terus dengan badan tudung agar lebih mudah dipakai dan selesa. Jadi konsep pemakaiannya haruslah DITARIK ke belakang sedikit agar awningnya nampak bulat dan cantik. Jika tidak, awningnya akan kelihatan tidak kemas dan kurang menarik.

Jika longgar, puan perlu menggunakan pin untuk membuatkannya lebih kemas. Ingatkah kita bagaimana perasaan memakai tudung Syiria…melekat dan selesa.

Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Tudung Sekolah Awning dari TudungSiComel?

● Tudung Awning Lembut yang MUDAH dibasuh menggunakan mesin dan tidak mudah rosak.

● Lycra Korea LEMBUT dan selesa dipakai.

● Putih Nila yang kelihatan sentiasa bersih sesuai untuk Si Comel sekolah rendah yang lasak.

● Mudah dipakai oleh Si Comel pasti tidak rimas menggayakannya.

● Harga sangat berpatutan dengan nilai istimewa RM16.50 satu helai sahaja bagi semua saiz.

Bagaimana Nak Dapatkan Tudung Awning Lembut Istimewa?

Untuk dapatkan tudung sekolah awning ini boleh dapati dengak klik link TudungSicomel.

Semoga perkongsian tentang Beli Tudung Sekolah Lembut Online di TudungSiComel ini dapat memudahkan ibu bapa membuat pembelian tudung yang cantik hanya menerusi online.

Leave a Reply